Хлопці із Закарпаття не мають їхати на Схід

Представниця нової амбітної політичної сили Юлія Давидова, виступає проти того, щоб хлопців із Закарпаття забирали на Схід. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook:

 

- Класичні війни з регулярними арміями та стратегічними операціями від початку Київської русі до ХХ сторіччя, які написані в підручниках для школярів та студентів, увійшли в минуле. На їхню зміну прийшли інформаційні та смислові війни, що впроваджувалися в широкі маси на протязі всіх років Незалежності. Смислова війна оперує більш глибинними структурами, які ховаються за структурами поверхневими. Зараз йде масштабна смислова війна, що охоплює всі прошарки населення за допомогою запровадження «правильних інформаційних картинок» за критерієм «свій» - «чужий». У результаті йде братовбивча війна між молодими хлопцями з західної України та східної. Вважаю, що із поглибленням економічної кризи у нашій державі, призивати чоловіків – єдиних годувальників сімей, залишаючи родини із маленькими дітьми та вагітними дружинами без жодних засобів до існування, неприпустимо. Військові дії на Сході України та багато чисельні людські втрати перетворюють маленьких дітей та дорослих  з людей, в котрих інстинкт самозбереження працює на вищому рівні. Я обурена тим, що в державі немає захисту, амуніції, одягу та продуктів харчування для армії, яка має принести перемогу для країни. Соромно має бути за те, що люди збирають кошти на допомогу солтадам. Це має робити держава, адже держава має створити умови для безпеки громадян, щоб вони відчували себе захищеними. Влада понесе відповідальність за втрати в Україні. Скільки скалічених життів та смертей. Я переконана, що підхід до призову чоловіків, у котрих на вихованні є неповнолітні діти, а також тих, хто найближчим часом відчує радість батьківства, має кардинально змінитися. Держава не повинна забирати у сімей їхніх єдиних годувальників. Саме тому команда Розвитку буде пропонувати на законодавчому рівні відрегулювати це питання.

Окрім того, хочу сказати, чому хлопці з Закарпаття та Західної України не  мають гинути на війні. Молодих хлопців, у котрих є сім΄ї та діти мають лишатися вдома. Варто прийняти кардинальну стратегію та  розумний підхід до питання часткової мобілізації в армію. Розвиток будь-якої країни, як суверенної, незалежної, демократичної, правової та економічно стабільної країни можливий тільки тоді, коли будуть створені умови забезпечення як інформаційної безпеки, так суспільної. Ми єдині, треба захистити націю та найменших дітей та їх батьків, - наголосила Юлія Давидова.

 

28 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів