Закарпатьске УСБУ моніторитиме всіх, хто закликає до перекриття доріг та інших заходів, які ведуть до дестабілізації ситуації у краї

Лунченко: перекриття доріг – це початок виборчої кампанії

 

За словами голови Закарпатської ОДА Валерія Лунченка, на сьогоднішній зустрічі в обласній адміністрації, в акціях перекриття доріг краю «найбільш крикливі і розумні, які не мають ні близьких, ні родини і ніякого відношення до процесів мобілізації не мають».

Також Лунченко запевнив, що працівники СБУ будуть моніторити всіх, хто закликає до перекриття доріг і інших заходів, які ведуть до дестабілізації ситуації на Закарпатті.

«Якщо ще день ми не зупинимо ситуацію, ми її не втримаємо, -- продовжив Лунченко. -- Ми не хочемо відправляти жодну людину, але нас об’єднує один паспорт -- України. Я сьогодні не «губернатор», не чиновник, а людина, яка вболіває за край. Проте починаються політичні ігри, виборча компанія. Мені теж хотілося б говорити людям у Ракошині, що закарпатців мобілізовувати не будуть. Однак я так не можу. А на подібних заявах ростуть дуже великі політичні дивіденди».

Лунченко запевнив, що коли розберуться СБУ та інші силовики, буде названо кому це вигідно.

Присутній на зустрічі нардеп Валерій Пацкан навіть прохопився, що «ноги ростуть із Мукачева».

7dniv.info

 

29 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів