На Погорєлова «працював» злочинець

Зловили крадія дільничні інспектори міліції Ужгородського міськвідділу міліції неподалік місця скоєння злочину.

 

Обідньої пори, під час обходу адміністративної дільниці по вулиці Погорєлова в Ужгороді, міліціонери помітили чоловіка, який перевозив на велосипеді металеві частини столів та вішалку для одягу. Правоохоронці підійшли до чоловіка та поцікавилися, звідки і куди він прямує з таким «вантажем».

Зловмисник розповів, що речі викрав неподалік з непрацюючого кафе, щоб продати, а зароблені таким чином кошти витратити на власні потреби. Однак завадили міліціонери, які раптом з’явилися на його шляху.

Горе-крадієм виявився 47-річний житель Ужгородщини. Пристрасть до оковитої і відсутність грошових коштів для її придбання, за словами зловмисника, – основна причина його злодіяння. Виявляється, що чоловік не міг знайти собі роботу. Тож вирішив заробляти на власні потреби кримінальним шляхом. Бідкається, що всі його спроби знайти хоч якусь роботу, завершились невдачами.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Речові докази вилучено. Наразі міліціонери перевіряють чоловіка на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Триває досудове слідство.

 

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС

 

30 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів