На Рахівщині затримано чиновницю, яка вимагала та отримувала неправомірну вигоду

Як повідомив прокурор Рахівського району Віктор Кузан: «Затримано головного державного інспектора відділу контролю за будівництвом об’єктів інспекції державного контролю в Закарпатській області Державної архітектурно-будівельної інспекції України.

 

Встановлено, що жінка неодноразово вимагала та отримувала хабарі у закарпатців за сприяння у введенні в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів»

«Зокрема, правоохоронці задокументували факти отримання неправомірної вигоди держслужбовцем та вилучили одержані нею 2710 гривень» - продовжив Віктор Кузан.

- "Наразі посадовця затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України".

За вчинене  жінці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

 Вирішується питання про повідомлення посадовцю про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та обрання стосовно неї запобіжного заходу.

 Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється групою прокурорів у складі прокурора району та його заступника.

 

 

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

30 липня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів