Лунченко розпорядвися створити Закарпатський обласний Координаційний центр

30 липня 2014 року,  розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації Валерія Лунченка за № 227,  з метою узгодження і координації дій з надання допомоги військовим підрозділам, учасникам антитерористичної операції та їх сім`ям, створено Закарпатський обласний Координаційний центр (ЗОКЦ) як дорадчий орган при Закарпатській ОДА.   

 

            Керівником Координаційного центру призначено Дорошенка Григорія Федосійовича,  заступником керівника -  Чопика Р.В.  До складу правління ЗОКЦ  також входять Желізняк М.Й., Машталір С.П. та  Мельник В.І. До  роботи  ЗОКЦ  залучається велика кількість небайдужих громадян, основу яких складають колишні військовослужбовці.  Активну допомогу в діяльності Центру також  надають підрозділи ОДА.

           Наразі ЗОКЦ організовує та контролює діяльність батальйону територіальної оборони Закарпатської області. Здійснює акумуляцію та розподіл матеріальних коштів та майна, що надходить від організацій, підприємств та окремих мешканців регіону для підтримання життєзабезпечення  всіх військових та інших підрозділів,  які залучаються в АТО та забезпечують охорону краю. Наразі організовується взаємодія з наявними в регіоні силовими структурами,  правоохоронними органами та громадськими організаціями.   

             

                      ЗАКАРПАТСЬКИЙ  ОБЛАСНИЙ  КООРДИНАЦІЙНИЙ  ЦЕНТР

                                м.Ужгород,  пл.Народна, 4,  каб.  301, тел.: 69-60-18,                                              

                                        e-mail: [email protected]                                                      

        

       

 

31 липня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів