Ющенко звинуватив Медведчука в підготовці до фальсифікації виборів

Лідер блоку партій "Наша Україна" Віктор Ющенко називає заяву голови Адміністрації Президента Віктора Медведчука про те, що він не стане Президентом, зомбіруванням народу і підготовкою до того, що вибори будуть фальсифіковані.

 

Про це Ющенко заявив в інтерв'ю щотижневику "Київський телеграф".
Відповідаючи на питання про те, чи готовий він до того, що його будуть "мочити", Віктор Ющенко сказав: "У цій країні я нікого не боюся. ? нічия зла воля мене не зупинить. Упевнений у тому, що дію в інтересах держави, що люблю, де я народився і вмру. Для мене велика честь займати таку позицію. Знаю, що це необхідно моїй країні і моїй нації".
Ющенко також відзначив, що питання щодо приходу Олександра Зинченко полягав у тому, коли це потрібно зробити: за півроку, чи сьогодні через місяць. "Ми вважа?мо, що момент його приходу був обраний правильно. Це саме той час, коли рішення проблеми координації вимагало приходу саме Зинченко", - сказав лідер "Наший України".
Відповідаючи на питання, чи не боїться він, що Олександр Зинченко, будучи, як і Сергій Тігіпко, вихідцем з комсомольського середовища, стане діяти за принципом демократичного централізму, Ющенко сказав: "Якщо говорити про людей, що забезпечують ведення виборчої кампанії, то ідеальних фігур нема?і".
"Це, звичайно, пошук компромісу, діалог. Але що важливо в такому діалозі? Щоб він вівся на базі загальних цінностей. Тільки такі люди будуть поруч із мною, і ніхто чи силоміць погрозами сюди не буде ні введений, ні виведений", - відзначив Віктор Ющенко.
За матеріалами [a href="http://www.obozrevatel.com"]Обозреватель[/a]

 

20 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів