Станіслав Кравчук виборов "срібло" на етапі Кубка світу з фристайлу

 

Зовсім трошки не вистачило 26-річному жителю закарпатського м.Мукачево Станіславу Кравчуку для того, щоб вписати нову сторінку в історію українського фристайлу і стати переможцем етапу Кубка світу у канадському містечку Ферінь?.

Лише два бали програв наш спортсмен американцю Джерету Петерсону (249,20 бала), якому дісталося ?золото?.
Станіслав Кравчук вперше побував на кубковому п??десталі минулого сезону, коли у фінському містечку Рука за надзвичайно складних погодних умов йому вдалося вибороти ?бронзу?. ? тепер у колекції кращого українського спортсмена Солт-Лейк-Сіті-2002 (п?яте місце) не вистача? лише ?золота?.
Станіслав Кравчук дуже вдало ? із другого місця в кваліфікації ? розпочав свої виступи. Три тижні тому у канадськом Тремблані учень Анатолія Мазура також захопив лідерство після попередньої стадії змагань, але не зміг його втримати. У Ферінь? мукачівець вирішив не ризикувати і спростив свій фінальний стрибок. Тим не менше, він приніс йому ?срібло?. Лише 18 сотих бала програв нашому фристайлісту бронзовий призер білорус Олексій Гришин (246,88). Миколаївець ?гор ?шутко та мукачівець Енв?р Абла?в посіли відповідно 12-те та 23-т? місця.
У жіночих змаганнях на перші дві сходинки п??десталу зійшли китаянки Шуанг Ченг (190,84) і Ніна Лі (185,66). Менш ніж на два бали програла бронзовій призерці господарці схилу Вероніці Бауер екс-українка, а нині білоруска Алла Цупер, яка вдруге поспіль стала четвертою.

Повідомля? "UA-Reporter"

 

24 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів