«Правий сектор» підіграє московській пропаганді - Аваков відповів Ярошу

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відповів на заяву Правого сектора, щодо відставки першого заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокімова.

 

Свою відповідь Аваков традиційно оприлюднив у Фейсбуці.

"Почалося .. черговий інформаційний потік, від призабутого правого сектора - на цей раз придумали "ультиматум Президенту". Виборами запахло.. Та й увагу треба переключити.. А може Ярошу все ж відповісти за ті 32 людини, що по тупості його командування безтурботно в'їхали на пост під Донецьком і були вбиті і взяті в полон? Може вистачить будувати міфічну легенду на крові і горі? Може скаже нарешті де ці міфічні "наші частини з фронту" і якою логікою і планом керуються на війні? Може хоча б скаже, де ці частини, які ніхто толком не бачив, окрім як на фото і відео? Що б хоча б їх іноді бачили не військові штабісти, а реальні бойові командири реальних батальйонів? Може досить грати в робін гудів - тупо підставляючи тих, хто вірить вам, Ярош, реальним патріотам на догоду вашій патріотичному снобізму?!", - написав міністр.

Аваков натякнув, що ПС наразі є "нелегальні збройні формування - без правил і засад, без законів і порядку".

Також він додав, що членів ПС, які їхали у Львів зі зброєю законно затримали.

"І два слова про "сваволю ментів" - кілька днів тому, на в'їзді до Львова було затримано групу осіб, без документів, що представилася що вони "правий сектор з фронту".. У багажнику двох автомобілів було три гранатомети, п'ять автоматів, пістолети, гвинтівки , гранати ф1..всего 24 найменування зброї та боєприпасів. Всі без документів і не легального ... Нехай ввозять? !! Нехай стріляють потім з гранатомета по меру Львова Садовому як було вже пару тижнів тому? Цього бажає громадськість і країна? Такий порядок хоче Ярош в країні? Тоді й справді йому потрібно атакувати міністра МВС. Тому, що я таке не припускаю...", - написав Аваков.

"Із небуття, "схрону", "патріотичного підпілля" спливає ПС - вкидає чергову заяву або вчинок - підігруючи московській пропаганді, лякаючи своїми тупими вчинками людей на сході.. Воленс-неволенс змушений запитати: на кого працюєте Ярош? Або просто не дружите з головою? ... І не треба мені розповідати про Грушевського та Інститутську - я там був, був весь час - і знаю правду про реальні героях p / s - що до "вимоги" ПС звільнити першого зама міністра Євдокимова. Знову піар? Дізналися, що документ на відставку Євдокимова відправлений два тижні тому в Кабмін на рішення і голосування і почали піариться? Фіґлярство, не позиція - а поза ..", - додав він.

Нагадаємо, вчора Правий сектор виступив із вимогою відставки першого заступника міністра внутрішніх справ Володимира Євдокімова.

"Зважаючи на брудні інсинуації, і намагання вбити клин між Верховним головнокомандувачем і Добровольчим українським корпусом "Правий сектор", офіційно заявляю, що об'єктом нашого Звернення є наскрізь прогнила система МВС і один із сепаратистських приспішників - Євдокімов", - написав у Фейсбуці Дмитро Ярош.

 

18 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів