На Закарпатті стартував міжнародний дитячо-юнацький турнір з футболу на честь Андрія Гаваші(ФОТО)

Легендарному закарпатському голкіперу в цьому році виповниться 75 років. Матчі за участі команд вікових груп U-15 та U-17 розпочалися на футбольних аренах в Мукачеві,  Середньому, Поляні, Камяниці. У змаганнях, зокрема беруть участь юнацькі команди київського «Динамо», дніпропетровського «Дніпра», луцької «Волині» та інші.  Відбувся сьогодні, 19 серпня, перший матч і на стадіоні «Спартак» в Ужгороді.

 

Зокрема, в обласному центрі грали СДЮСШОР-98 під керівництвом Миколи Фанти проти однолітків з Угорщини «Bozsik Akademia» з Ніредьхази. До честі господарів поля вони у впертій боротьбі перемогли з рахунком 2:1. Обидва гола в ужгородців забив Віктор Симчо. До речі, хлопець дуже талановитий, яким вже зараз цікавляться провідні клуби України.

Матч-відкриття відвідав і депутат обласної ради, меценат Олександр Ледида.

«Наші спортсмени на цьому турнірі матимуть змогу позмагатися  з сильними футболістами з Києва, Дніпропетровська та Угорщини. Дуже добре, що такі турніри проходять  саме на Закарпатті. В області чимало зроблено для розвитку саме дитячого футболу Завдяки цьому, край стає не тільки туристично-рекреаційним, а й спортивним центром України.. – зазначив Олександр Ледида.

Спортивний турнір триватиме до 23 серпня. 

Karpatnews.in.ua

 

19 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів