Влада Ужгорода та містяни вдячні меценатам за відродження стадіону «Автомобіліст» (ФОТО)

В обласному центрі Закарпаття відбулася презентація реконструкції стадіону «Автомобіліст». Наочно переконатися, яку роботу вже зроблено та в якому стані наразі є стадіон, прийшли в. о. міського голови Віктор Щадей, міський депутат Богдан Андріїв, меценати, які вклали власні кошти в цей проект.

 

Загальновідомо, що на стадіоні планується збудувати майданчик зі штучним покриттям, тренажерний майданчик, дитячий майданчик, бігову доріжку, трибуну та повністю оновити футбольне поле, встановити систему поливу.

Всі роботи проводяться за рахунок закарпатських меценатів, які облаштують стадіон за власні кошти. Орієнтовний кошторис робіт - більше 3 мільйонів гривень. Що важливо, стадіон залишається у власності громади міста.

Депутат Ужгородської міської ради та власне й меценат проекту Богдан Андріїв каже: «Реконструкція стадіону на етапі демонтованості дерев, які знаходяться в аварійному стані, а також проведено очистку території, встановлено понад 200 метрів огорожі та зроблено свердловину. Наразі ведуться роботи до будівництва самого газону та системи поливу. Це все робиться за мої та ще кількох меценатів коштів.

Із забудовниками  прилеглої новобудови в нас укладена мирова угода, що вони частково допоможуть у зведені спортивних майданчиків поблизу стадіону «Автомобіліст». Адже зрозуміло, що зараз демонтувати ці будинки і повернути стадіону його законні метри - неможливо.  А так навіть майбутні жителі цієї новобудови зможуть гуляти зі своїми дітками на спортплощадці». 

За такий фінансовий вклад людей, яким не байдужа занедбана власність міста  в. о. міського голови В. Щадей висловив щиру подяку. «Дякую людям, які готові вкладати свої власні кошти в спорт. В наш час це рідкість. Також подяка голові Федерації футболу Ужгорода Віктору Качуру, який особисто координує всі роботи. Останні кілька років стадіон перебуває у занедбаному стані і до нього вже підбирались різні забудовники. Завдяки небайдужим людям, які розвивають спорт в Ужгороді, ми зараз рятуємо стадіон і вже незабаром мешканці навколишніх мікрорайонів зможуть вільно займатись спортом на оновленому "Автомобілісті».

Ярміла Гармасій для Ужгород.net

 

20 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів