На Закарпатті шукають іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України

З 4 серпня по 15 серпня на виконання наказу ДМС України міграційники  Закарпаття проводили низку цільових профілактичних заходів із виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України.

 

           У результаті проведеної роботи працівниками ГУ ДМС в області у взаємодії із співробітниками міліції та прикордонниками виявлено 14 нелегальних мігрантів. Із загальної кількості нелегалів 8 осіб було затримано у складі двох організованих груп.

         За допущені порушення правил перебування в Україні за час здійснення планових заходів виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 41 іноземного громадянина. Також до адміністративної відповідальності притягнуто 21 фізичну особу, які запросили іноземців та надали їм житло.

Протягом здійснення відпрацювання працівниками служби прийнято 4 рішення про примусове повернення іноземців до країн походження (2 громадян Грузії,  по одному - Азербайджану та Російської Федерації), двом особам заборонено в’їзд до держави.

Крім цього, співробітниками територіальних підрозділів міграційної служби краю прийнято рішення про скорочення терміну перебування в Україні 3 іноземним громадянам, з них 2 громадян Молдови та 1 – Азербайджану.

Працівниками Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області продовжується проведення заходів щодо виявлення та документування порушень міграційного законодавства, протидії нелегальній міграції.

Ольга Поштак, головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС України в Закарпатській області

 

 

21 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів