Закарпатські турнірні бої за Кубок пам’яті Георгія Кірпи були вкрай складними

Уже одинадцятий раз поспіль на Закарпатті напередодні Дня профспілки залізничників і транспортних будівельників традиційно проходить турнір пам’яті Героя України, колишнього Міністра транспорту та зв’язку Георгія Кірпи. В урочистостях та спортивних змаганнях, які відбулися у м. Чоп, взяли участь команди з Львівської залізниці (Львівська, Тернопільська, Рівненська та Ужгородська дирекції), Одеської та Південно-Західної залізниці, а також залізничники зі Словаччини та Угорщини.

 

Турнір проходив у двох вікових підгрупах, де змагалися гравці, старші від 40 років, та молодші спортсмени-залізничники. Команду Рівненської дирекції залізничних перевезень представляли кращі спортсмени-футболісти Здолбунівського залізничного вузла: Сергій Корольов, Михайло Шибунько, Володимир Морозов, Олег Гудима, Василь Демчук, Олександр Іванов, Анатолій Ліщук, Олександр Півко.

Навіть сильна спека (на час відкриття турніру стовпчик термометра сягнув позначки 32 градуси за Цельсієм) не завадила командам продемонструвати хорошу спортивну підготовку. Усі матчі порадували численних уболівальників видовищною грою.

Турнірний шлях до перемоги був дуже складним. У відбірковій групі конкуренцію нам склали колеги з міста Чоп, Одеської залізниці та Львівської дирекції, у півфіналі - команда Ужгородської дирекції. А фінальний поєдинок проти збірної команди Тернопільської дирекції став окрасою всього турніру, де другий тайм догравали під час грози і зливи та виграли з рахунком 2:1. Тож вдвічі приємніше, що у підсумку вдалося перемогти гідних суперників.

Також гравець нашої команди Михайло Шибунько став кращим захисником турніру.

Переконаний, що успіх нашої команди на цій спартакіаді не був випадковим. Тим більше, що Рівненська дирекція залізничних перевезень стає переможцем вже втретє, що є наслідком тривалої копіткої праці та спортивних тренувань.

Завдяки керівництву ВП «Рівненська дирекція залізничних перевезень» та особисто її начальнику І. С. Грунику ми маємо можливість формувати боєздатний колектив, який може демонструвати стабільно високі спортивні результати. Хочу також висловити подяку Голові територіального комітету профспілки ДН-3 А. В. Протащуку.

Цю перемогу ми заслужено розділяємо з усіма колективами Рівненської дирекції залізничних перевезень, ВЧДР-7, ТЧ-14, РПЧ-3, ЛВМ на ст. Здолбунів.

М. О. ШЕВЧЕНКО, начальник ФСК «Локомотив»

 

21 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів