В Ужгороді відбудеться силовий турнір «Карпатський ведмідь» (ПРОГРАМА)

24 серпня відбудеться вже одинадцятий силовий турнір «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ», який і цього року визначить найсильнішу людину нашого краю. При неучасті переможця останніх трьох років Івана Григоровського титул між собою розіграють інші не менш  сильні спортсмени. Це насамперед  чотириразовий чемпіон Європи і триразовий чемпіон світу з пауерліфтингу Сергій Олеоленко.

 

З трьома титулами «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ» Сергій завжди був головним конкурентом Івана Григоровського. Останні два роки травми і особисті помилки завадили Олеоленко завоювати найвищий приз. Його найголовнішим конкурентом цього разу буде молодий 22-х річний атлет з Великого Березного Володимир Цифра, котрий у 2012 і 2013 рр. займав другі місця і відсував Сергія на треті позиції. Цього року Володимир встиг прийняти участь в декількох всеукраїнських та міжнародних турнірах. Майже завжди він повертався з медаллю.  Третім претендентом є Олексій Мальцев – переможець першого турніру «ЮНІОР СТРОНГМЕН» і бронзовий призер  «КАРПАТСЬКОГО МЕДВІДЯ - 2009». Олексій спаринг-партнер Сергія Олеоленка і знаходиться в надзвичайно хорошій формі. Доповнить головних конкурентів ще один закарпатець Іван Деркач із села Руське Мукачівського району. Іван дебютант  на  турнірі такого рівня. Його  найбільше спортивне досягнення - перемога на «ЮНІОР СТРОНГМЕН - 2013». Конкуренцію нашим силачам складуть вже традиційно стронгмени зі Львова та Івано-Франківська.

      В програмі змагань будуть традиційні вправи: перекидання колеса вагою 300 кг, «фермерська хода» з двома валізами по 133 кг, станова тяга, підняття важкої гантелі та колоди. Також, як і минулі роки, глядачі теж зможуть прийняти участь у конкурсах з знаряддям легкої ваги.

      Паралельно з багатирським турніром проходитиме і «Health Life Fest» - фестиваль здорового способу життя. Глядачі зможуть побачити показові виступи з силового фрістайлу на турніках і брусах, змагання з «стріт-ліфтингу» та танцювальне шоу.

      «Карпатська Ліга Сильних Людей» дякує всім хто надав допомогу у проведенні турніру, зокрема спонсорам «Адамс», «ТВІН», та «Еко».

      Переможці турнірів «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ»:

2004 р. – ПРОЗОР Євген                                                               

2005 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван                                 МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ:

2006 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван                                 пл. Театральна (біля філармонії)

2007 р. – ОЛЕОЛЕНКО Сергій                                     ПОЧАТОК:

2008 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван                                 «Health Life Fest» - о 12:00

2009 р. – ОЛЕОЛЕНКО Сергій                                     «КАРПАТСЬКИЙ МЕДВІДЬ» - о 14:00

2010 р. – ОЛЕОЛЕНКО Сергій

2011 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван

2012 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван

2013 р. – ГРИГОРОВСЬКИЙ Іван

 

21 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів