Постраждалим на Майдані закарпатцям виплачуватимуть грошову допомогу

Ще 6 серпня Кабінетом Міністрів України прийнято порядок виплати одноразової грошової допомоги особам, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час участі в масових акціях громадського протесту в період з 21 листопада 2013 по 21 лютого 2014 року.

 

Цей порядок регулює механізм виплати одноразової допомоги, визначає перелік осіб, який має бути затверджений Міністерством охорони здоров’я, за погодженням з Міністерством соціальної політики, Міністерством внутрішніх справ і Міністерством оборони. Також порядок визначає загальний обсяг коштів для виплати даної допомоги і джерело, яким є кошти резервного фонду Державного бюджету.

Щоб отримати допомогу, людина повинна звернутися до органів соціального захисту за місцем проживання та подати відповідні документи: копії паспорта та ідентифікаційного коду, з представленням оригіналів.

 Якщо ж особа не може подати документи самостійно у зв’язку зі станом здоров’я, то це можна зробити через уповноваженого представника. А орган соціального захисту має 10 днів для того, аби призначити допомогу.

 

21 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів