Прокуратура звинуватила окремих сільських голів Ужгородщини в тому, що ті, маючи гроші, не ремонтують дороги

Ужгородська міжрайонна прокуратура провела перевірки з питань дотримання вимог бюджетного законодавства при будівництві, реконструкції та ремонту вулиць і доріг комунальної власності, в порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів, у Худлівській, Великогеєвецькій та Есеньській сільських радах.

 

Як повідомив Ужгородський міжрайонний прокурор Олександр Андришин: «Встановлено, що деякими сільськими головами не вживаються заходи із забезпечення проведення ремонтних робіт на дорогах комунальної власності. І це попри наявність відповідних субвенцій з Державного бюджету України, а також власних коштів у місцевих бюджетах, що передбачені на проведення таких робіт. Окремими сільськими головами не вжито жодних заходів до укладення відповідних договорів підряду на проведення поточних та капітальних ремонтних робіт».

З метою усунення виявлених порушень вимог чинного законодавства у бюджетній сфері, Ужгородським міжрайонним прокурором внесено відповідні подання головам сільських рад з вимогою вжиття невідкладних заходів до укладення відповідних договорів, проведення ремонтних робіт доріг комунальної власності, а також вирішення питання про притягнення до дисциплінарної відповідальності винних посадових осіб сільських рад.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

21 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів