Валерій Лунченко: Дякуючи викладачам, вчителям, батькам, учням, ми будуємо майбутнє нашої держави

У четвер, 21 серпня, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко взяв участь у розширеному засіданні колегії департаменту освіти і науки,  молоді  та  спорту  обласної  державної  адміністрації.

 

Під час колегії керівник області нагородив  учнів-переможців  ІV етапу Всеукраїнських предметних олімпіад. Також було відзначено вчителів, які навчали переможців. Усього  цьогоріч було нагороджено 20 учнів та 20 учителів.

Другий рік поспіль нагороджено і переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, яких цього року на Закарпатті дев’ятнадцять.

 -  Дякуючи викладачам, вчителям, батькам, учням, ми будуємо майбутнє нашої держави. Саме вони – це та основа, яка буде формувати нашу країну. Хочеться побажати, щоб талановиті учні й надалі радували та прославляли наш рідний край не тільки на теренах держави, а й у всьому світі. Ми сильна, розумна та міцна нація, - звернувся до присутніх Валерій Лунченко.

Цього ж дня у фойє ПАДІЮНу було розгорнуто виставку робіт учнів навчальних закладів всіх районів області,  яка  проводиться  спільно  з  краєм  Височіна. На виставці школярі представили свої роботи, які братимуть участь в обласному  конкурсі  малюнку  „Мій  рідний  край”. Як прокоментував Валерій Лунченко, у кожному такому малюнку сьогодні можна побачити любов дітей до своєї держави.

Прес – центр ОДА

 

21 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів