Погода на Закарпатті сьогодні, 22 серпня

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, вночі місцями невеликі короткочасні дощі, вдень без істотних опадів.

 

Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 18-23°, в горах місцями вдень 12-17° тепла.

Автошляхи: Вночі місцями невеликі короткочасні дощі, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в тумані місцями 200-500 м.

По м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 9-11°, вдень 21-23° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

У п’ятницю в Закарпатській області стоятиме хмарна погода з проясненнями. В Ужгороді, Сваляві, Мукачевому опадів не передбачається. У Береговому, Хусті, Виноградові, Міжгір'ї, Рахові можливий дощ з грозою. Температура повітря вночі становитиме +7…+11 градусів, удень – від +17 до +23. Вітер північний і північно-східний, 1-4 м/с. У кінці тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ з грозою.

 

22 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів