Київське «Динамо» та столичне ДЮСШ-15 перемогли на міжнародному турнірі в Ужгороді (ФОТО)

Кращими на міжнародному дитячо-юнацькому турнірі імені Андрія Гаваші в обласному центрі Закарпаття м.Ужгород стали київське «Динамо» та столичне ДЮСШ-15. Сьогодні, 23 серпня, зіграли фінальні матч в обох вікових категоріях – U-15 та U-17.

 

Так, серед наймолодших перемогу святкували «динамівці». Серед старших вони також претендували на перемогу. У фіналі 17-річним «динамівцям» протистояли хлопці з київської школи ДЮСШ-15. Матч відбувся на ужгородському стадіоні «Спартак».

Загалом, останній матч турніру виявився досить цікавим. У запеклій боротьбі, за хорошої переваги іменитих  «динамівців» перемогли…їх суперники. У другому таймі вони реалізували 11-метровий за зніс свого нападника голкіпером. «Динамо» мало дві чудові нагоди зрівняти рахунок, проте не використало свої можливості. І кубок імені великого закарпатського голкіпера в руках ДЮСШ-15. Що цікаво, третя на цьому турнірі стали СДЮСШОР-98 з Ужгорода.

Після матчу народний депутат, голова Федерації футболу Закарпаття Михайло Ланьо, депутат обласної ради Олександр Ледида та інші почесні гості нагородили кращі команди та кращих гарвців турніру.

Karpatnews.in.ua

Karpatnews.in.ua

 

23 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів