Треба ввести воєнний стан і розірвати відносини з Росією - радник МВС

Україна має вести воєнний стан і розірвати дипломатичні відносини з Росією. Таку думку висловив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у своєму Facebook.

 

"Держава Україна має без зволікання показати свою позицію стосовно агресії Росії. Розірвати дипломатичні відносини з Російською Федерацією", - написав він.

"Ввести де факто воєнний стан без юридичних хитрощів і провести повну мобілізацію всіх наявних економічних і кадрових ресурсів для проведення воєнних дій з видворення військ РФ із України", - підкреслив Геращенко.

На його думку, Україна має "привселюдно звернутися персонально до кожної країни від яких ми хочемо одержати допомогу із проханням нам її виявити й у такий спосіб визначиться з ким ця країна - з Україною, з агресором, або її хата скраю".

Крім того, "щоб зупинити Путіна країнам ЄС і в першу чергу Німеччині потрібно прийняти рішення про відмову від закупівлі в Росії нафти, газу, лісу й інших природних ресурсів".

"Припинити видачу будь-яких кредитів, а ще краще заморозити активи російських державних компаній як спонсорів тероризму - на податки сплачені ними купуються набої, які вбивають наших солдатів і мирних громадян", - вважає Геращенко.

На його думку, це "миттєво поставить Путіна на край економічної прірви, за якою рано чи пізно піде прірва політична ".

"Якщо не в змозі зробити це все разом - то це буде іспит для кожної країни Європейського Союзу окремо. Якщо ми почуємо пряму відмову від економічної допомоги нам з боку країн ЄС, то принаймні залишимо свої ілюзії на цей рахунок якщо вони в когось були", - додав він.

"Як справедливо зазначив Борис Нємцов - Путін порушив усе, що тільки можна було порушити й у тому числі Конституцію РФ. Він увів війська в Україну без рішення Ради Федерації, також як це робив його кумир Адольф Гітлер - починав війни без оголошення війни", - підкреслив Геращенко.

"Сьогодні не дні тріумфу Путіна. Напроти це дні його поразки. Він програє розв'язану ним війну, так само як Гітлер війну з СРСР і країнами Великої коаліції", - додав Геращенко.

Українська правда

 

28 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів