Тимошенко закликала Порошенка ввести воєнний стан

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає за необхідне негайно ввести воєнний стан у зв'язку із зовнішньою агресією. Про це вона заявила журналістам у четвер в Києві.

 

"Потрібно зробити три першочергових кроки. Перший - негайно ввести воєнний стан в Донецькій і Луганській областях. Це багаторазово посилить системи нашої оборони, скоординувати наші дії", - заявила вона.

Крім того, Тимошенко вважає за необхідне негайно організувати ставку головнокомандуючого і президенту України Петру Порошенко взяти в свої руки всі важелі управління обороною країни.

"І третє - потрібно скликати надзвичайне засідання Верховної Ради, затвердити введення воєнного стану в Донецькій і Луганській областях", - сказала політик.

Разом з тим, вона підкреслила, що український парламент повинен звернутися до урядів і народів усього світу про надання Україні дієвої військової допомоги.

"Ми вже не можемо називати все, що відбувається на сході України терористичною акцією якихось невідомих сепаратистів. Потрібно чесно сказати, що Росія розв'язала проти України війну", - заявила вона.

Тимошенко також заявила, що її команда в питанні оборони країни буде "стояти разом з президентом і всією українською владою".

Gazeta.ua

 

28 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів