Нетверезий мукачівець приховував від міліціянтів пістолет

Зброю направлено на експертизу, її походження повинно з′ясувати слідство.

 

Нічної пори наряд патрульної служби Мукачівського МВ УМВС у складі рядового та прапорщика міліції ніс службу в м.Мукачево. На маршруті патрулювання на вул.Росвигівській міліціонери помітили підозрілого чоловіка, який сидів на лавочці та розпивав спиртні напої.

Ним виявився 27-річний житель міста. На нього було складено адмінпротокол за розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях. Однак в ході розмови з правоохоронцями молодик став сильно хвилюватись, що й насторожило патрульних. Коли йому запропонували показати вміст своєї сумки, то чоловік несподівано викинув з неї…  пістолет!

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, вилучена в зловмисника зброя – це газовий пістолет калібру 9 мм. із 5 патронами.

Вилучений пістолет направлено на експертизу в НДЕКЦ при УМВС. Дана подія відповідним чином зареєстрована, походження зброї повинно встановити слідство. Офіційного дозволу в чоловіка на зберігання та носіння цього пістолета немає, а сам він від дачі пояснень відмовився.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

 

01 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів