Андрій Сербайло вирішував проблеми закарпатців під час прямої телефонної лінії

У п’ятницю, 29 серпня, перший заступник голови Закарпатської обласної адміністрації Андрій Сербайло відповідав на дзвінки краян під час прямої телефонної лінії.


 

 

Зокрема, хвилювало краян питання мобілізації, умов перебування у Закарпатському батальйоні територіальної оборони. Андрій Сербайло запевнив – звернеться до комісара Закарпатського обласного комісаріату Івана  Васильцюна щодо вирішення усіх проблемних питань.

Також зверталися до посадовця із проханням вирішити питання щодо покращення житлових умов. Андрій Сербайло пообіцяв дати доручення відповідним органам вивчити проблемні питання та знайти вирішення згідно з чинним законодавством.

Звернулися краяни з проханням урегулювати ситуацію з нелегальними перевізниками та відмовою окремих перевізників надавати послуги пенсіонерам та пільговій категорії громадян. У результаті, буде дано доручення керівнику департаменту житлового-комунального  господарства, будівництва та інфраструктури Закарпатської ОДА вивчити всі факти порушення у сфері перевезення та вжити необхідних заходів.

 

Прес – центр ОДА

 

01 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів