Ужгород не боргує казначейству

Валерій Лунченко: Заборгованість по місцевому бюджету через казначейство погашено на 100%


 

 

Попри непросту суспільно-політичну та економічну ситуацію, коли на Сході країни тривають військові конфлікти, Уряду України у співпраці з обласною та місцевими державними адміністраціями вдається вирішувати нагальні питання ліквідації бюджетної заборгованості через казначейство.

 - З серпня почалися погашення заборгованості по місцевим бюджетам через казначейство, на сьогоднішній день вдалося повністю погасити борги. Зараз надзвичайно складна економічна ситуація та Уряд знайшов можливість допомогти вирішити це питання та зняти соціальну напругу. Є сподівання, що надалі вдасться стабілізувати бюджетний процес і працювати без накопичення боргів, - прокоментував Валерій Лунченко.

За інформацією Головного управління Державного казначейства в Закарпатській області, станом на ранок 28 серпня проплачені всі захищені та соціально спрямовані видатки державного і місцевого бюджету на суму 46,7 млн. грн.

100% проплачено незахищені видатки по загальному фонду державного та місцевого бюджету, заборгованість по спеціальному фонду місцевого бюджету, що разом становить 36,7 млн. грн.

 

 

01 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів