На Закарпатті знову крадуть «чорне золото»

Робочий тиждень для працівників служби охорони нафтопродуктопроводу, що на Перечинщині, розпочався з того, що під час планового обстеження центральної магістральної траси неподалік села Ворочево вони виявили чергову врізку.

 

Увагу охоронців привернула свіжо скопана земля. І дійсно, за декілька хвилин їх здогади підтвердилися. Металевий патрубок, врізаний до труби нафтопроводу, був заритий в землю на глибину трохи більше одного метра. До другого кінця патрубка хтось вміло прикрутив шариковий кран. Кран знаходився в закритому положенні, витоку нафтопродукту та загрози навколишньому середовищу не виявлено.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Перечинського райвідділу міліції. В ході обстеження прилеглої до місця виявлення врізки території міліціонери побачили автівку, що одиноко стояла з навстіж відчиненими дверцятами. Хазяїна ніде не було видно. Це насторожило міліціонерів. Окрім цього, в ході поверхневого огляду автомобіля було виявлено речі, що могли бути знаряддям вчинення злочину: лопати, електрозварюваний апарат…. З метою встановлення осіб, що покинули свого чотириколісного друга, оперативники влаштували чергування поблизу автівки. Та, оскільки, з плином часу ніхто так і не вивив бажання повернутися за своїм добром, автівку було доставлено на штрафмайданчик райвідділу міліції.

Дану подію слідчий вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією: частина 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Наразі проводять всі необхідні слідчі дії з метою встановлення осіб, причетних до вчинення даного злочину.

 

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС

 

02 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів