Закарпаття втратило ще одного Героя

25 серпня у бою за Іловайськ (Донецька область) загинув військовослужбовець 51-ї окремої механізованої бригади (Володимир-Волинський), рахів'янин Михайло Марфич.

 

3-й батальйон їх бригади опинився в оточенні біля населених пунктів Березне, Оленівка, під постійним артобстрілом. Під час танкової та артилерійської атаки російських бойовиків під Іловайськом та Старобешевим та обстрілу з РСЗВ «Град» 25-26 серпня загинули та потрапили у полон десятки військовослужбовців 51-ї бригади. Наразі район не отримав документального підтвердження загибелі військовослужбовця, проте відомо, що його вже транспортують до Рахова.

Ще 29 серпня боєць значився у списках розшукуваних волонтерами військових. У Facebook громадська діячка Наталія Соколова опублікувала списки бійців 51-ої бригади, які можуть бути пораненими і знаходитися в лікарнях, а також полонених.

Це вже третя втрата для Рахівщини за час військових дій на сході України. Так 4 липня в результаті ракетно-артилерійського обстрілу одного з блок-постів в зоні проведення АТО загинув військовослужбовець за контрактом Олексій Калинюк, родом з міста Рахів, який проходив службу у в/ч А 1778 в м. Ужгород. 14 серпня вночі в боях під Луганськом загинув солдат 24-ї окремої механізованої бригади (Яворів) Василь Мартинюк.

 

02 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів