Підвищення цін на бензин дуже вплинуло на закарпатців

Закарпатці стали менше їздити залізницею та автобусами

 

За січень–липень п.р. усіма видами транспорту було перевезено  2,6 мільйона тонн вантажів, що трохи менше порівняно з 2013 роком.

 

 

А от  вантажооборот у області зріс на 7,9%.

У звітному періоді послугами усіх видів пасажирського транспорту, з урахуванням перевезень виконаних фізичними особами-підприємцями, скористались 28 мільйонів 776 тисяч осіб, і тут теж є деяке зменшення порівняно з минулим.  

Обсяг вантажних перевезень залізничним транспортом зменшився на 28,2% і за січень–липень п.р. становив 639,2 тисяч тонн.

Підприємства автомобільного транспорту, з урахуванням обсягів, які виконані фізичними особами-підприємцями, перевезли більше мільйонів тонн вантажів, що на 13,1% більше за показник відповідного періоду минулого року. Вантажооборот їх збільшився на 11,1%. 

На залізничному транспорті з початку року прокаталося майже 5 мільйонів пасажирів, що на 5,5% менше, ніж торік. Питома вага перевезень залізницею у загальному обсязі пасажирських перевезень склала 17,3%.

Обсяг пасажирських перевезень автомобільним транспортом, як і пасажирооборот, за вказаний період зменшились, в порівнянні з минулим роком, на 5,9% та 4,4% відповідно, - повідомляє Любов Ненько, заступник начальника відділу  статистики нефінансових послуг Головного управління статистики у Закарпатській області.

 

05 вересня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів