Погода на Закарпатті сьогодні, 12 вересня

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень в горах місцями невеликі короткочасні дощі.

 

По Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень в горах місцями невеликі короткочасні дощі. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 13-18°, вдень 24-29°, в горах місцями вночі 7-12°, вдень 17-22° тепла.

Автошляхи: Вночі без опадів, вдень в горах місцями невеликі короткочасні дощі. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в тумані місцями 200-500 м.

По м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 15-17°, вдень 26-28° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

У п’ятницю в Закарпатській області стоятиме мінлива хмарність. В Ужгороді, Береговому, Хусті, Виноградові, Сваляві, Мукачевому, Міжгір'ї, Рахові опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме +9…+18 градусів, удень – від +22 до +28. Вітер східний і північно-східний, 1-5 м/с. У кінці тижня очікується мінлива хмарність, без опадів.

 

 

12 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів