Лінцівська амбулаторія – з водопостачанням

Жителям Лінців уже багато років не давала спокою проблема з відсутністю водопостачання в амбулаторії, яка обслуговує понад півтори тисячі мешканців Лінців та Кибляр.

 

У своїй структурі амбулаторія має також фельдшерсько-акушерський пункт у Киблярах. Медичний заклад виконував свою роботу належним чином, однак відсутність водопостачання все ж була на заваді нормальній роботі фахівців. Особливо переймався проблемою підведення водопостачання до амбулаторії місцевий активіст, депутат Киблярської сільської ради, до якої входять і Лінці, Юрій Васильович Грицище. Згуртовував біля себе людей, шукав криницю.  І коли вже точно знав, звідки можна підвести воду до амбулаторії – звернувся до народного депутата України Василя Ковача з проханням підтримати.

Василь Ілліч щиро відгукнувся та надав фінансову допомогу. За кошти нардепа було придбано шланги і бетонні кільця для криниці. Ну а за організацію та виконання робіт взявся сільський депутат. І от за сприяння Василя Ілліча тепер, як і передбачають санітарно-гігієнічні норми, місцева амбулаторія та її відвідувачі – з водою.

 

17 вересня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів