Війна розпочнеться до виборів

Це може бути контрнаступ на Донбасі або прорив через Крим. Порошенко здав Донбас за планом Євросоюзу, який в свою чергу поступився Путіну, вважає військовий експерт Олексій Арестович.

 

Україна прив'язана до отримання фінансової допомоги від МВФ. Тому й погодилася на надання Донбасу особливого статусу та амністію для бандформувань. Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив військовий експерт Олексій Арестович.

"Особливий статус для Донбасу це була вимога міжнародних фінансових організацій та Євросоюзу. Відповідний закон прийняли з порушенням регламенту, він не життєздатний", - сказав експерт.

Він також вважає, що Україні варто готуватися до війни з Росією.

"Усі плани Порошенка будуть відкинені найближчим часом Російською Федерацією. Росіяни продовжують готувати наступ з метою звільнення всієї Луганської та Донецької області, щоб пробити сухопутний коридор на Крим. Тому всім українським політикам та європейцям, які стоять за ними, прийдеться пережити гірке розчарування.

Для того, щоб зберегти цілісність держави, Україна повинна готуватися до війни і дуже швидко проводити реформи. Тому що головним аргументом для Донбасу є не стільки військова перемога, скільки створення такої країни, в якій буде комфортно почуватися і жити кожному, навіть "ватнику", - переконаний Арестович.

Експерт прогнозує що загострення збройного конфлікту між Росією та Україною відбудеться до виборів Верховної Ради.

"Війна розпочнеться до виборів. Це може бути контрнаступ на Донбасі або прорив через Крим", - каже він.

Експерт вважає, що Порошенко здав Донбас за планом Євросоюзу, який в свою чергу поступився Путіну.

Автор: Наталя ЯКИМЕНКО

 

18 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів