Тепер будь-який службовець може постраждати лише через те, що працював при «неправильній» владі

Голова Свалявської районної територіальної партійної організації Партії розвитку України Георгій Уліганинець прокоментував закон про люстрацію:

 

– Ми живемо в демократичному європейському суспільстві і прагнемо до європейських цінностей. Саме такою є наша позиція, а найголовніше – це гасло сьогоднішньої влади. Хочу нагадати, що у країнах, до яких ми рівняємося, головним критерієм для працівника будь-якої галузі є його професіоналізм. А громадяни правових держав мають право на вільні політичні погляди, віросповідання та національну приналежність, - резюмує Георгій Улиганинець.

У зв’язку з цим дуже дивно виглядає  прийнятий депутатами закон про люстрацію. Тепер будь-який працівник може постраждати лише через те, що працював при «неправильній» владі. Звичайно, корупціонерів і хабарників  потрібно наказувати. Але не можна забувати, що ці люди були, є і будуть при будь-якій владі. Так само при будь-якій владі були і будуть справжні професіонали, добросовісні службовці. Відповідно до прийнятого закону цих людей прирівнюватимуть і звільнятимуть лише за те, що в них були не ті керівники.

"Україна сьогодні у вкрай важкому становищі. На Сході не стихає війна, Захід потерпає від безробіття, тривають невтішні газові перемовини, а зима – не за горами. Тому першочерговим завданням влади повинно бути вирішення саме цих проблем, а не боротьба з опозицією, яка може спричинити ще більший розкол у державі.

Нині ми всі повинні об’єднатися і вирішувати проблеми, які можуть знищити нашу державу, а не ще більше розвалювати її", - резюмував голова Свалявської районної територіальної партійної організації.

 

Прес-служба Партії розвитку України в Закарпатській області

 

 

18 вересня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів