Закарпатці підтримали партію Сергія Тігіпка «Сильна Україна»

Делегати з області побували на з’їді партії у Києві та балотуватимуться до парламенту

 

Закарпатська делегація взяла участь у з’їзді Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна». З’їзд затвердив програму партії і визначив три головні проблеми держави, які потрібно негайно вирішувати

На з’їзд прибуло 406 делегатів з усієї країни, в тому числі майже два десятки представників Закарпаття на чолі з головою обласної організації партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» Михайлом Поповичем. 

Виступаючи на з’їзді, лідер партії «Сильна Україна» Сергій Тігіпко заявив: «Наше головне завдання – запропонувати суспільству альтернативу. Альтернативу тому згубному шляху, яким веде нас нинішня влада». Особливу увагу лідери партії і делегати з’їзду зосередили на виробленні пропозиції виборцям -- як досягти миру у країні, як запобігти економічній катастрофі і як відновити зростання соціальних стандартів.

            «Та соціальна політика, яка проводиться сьогодні, абсолютно не справедлива. Усі бюджетні проблеми вирішуються за рахунок простих людей – через підняття податків, через обвал курсу національної валюти. Так робити не можна», – підкреслив С. Тігіпко. Він зазначив, що «Сильна Україна» буде опонувати таким діям влади, які руйнують країну.

            Що ж до майбутніх виборів, то вивчення громадської думки свідчить: такого парламенту Україна ще не бачила. У ньому вперше від часів незалежності не буде комуністичної партії. І знову ж таки вперше більшість партій в парламенті будуть пропрезидентськими. Лише «Сильна Україна» Сергія Тігіпка може скласти до них опозицію. Такі результати показало дослідження, проведене у серпні компанією GfKUkraine.

Як розповів керівник обласного виборчого штабу Партії Сергія Тігіпка «Сильна Україна» Павло Черевко, партійці «Сильної України» визначили основні пріоритети діяльності політичної сили: об’єднати країну, підтримати професійну армію, захистити мирне населення, шукати мирне рішення, підняти економіку.

 

18 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів