Погода на Закарпатті сьогодні, 20 вересня

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі.

 

по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, вдень 17-22°, в горах місцями вночі 7-9°, вдень 12-17° тепла.

Автошляхи: Вночі без істотних опадів, вдень місцями короткочасні дощі. Вночі та вранці в гірських долинах подекуди туман. Видимість добра, в дощі 2-4 км, в тумані місцями 200-500 м.

по м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 14-16°, вдень 20-22° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

Вихідні в Закарпатській області пройдуть хмарно з проясненнями. У суботу і в неділю в Ужгороді, Міжгір'ї, Мукачевому, Береговому, Сваляві, Виноградові буде дощова погода, інколи з грозою. У суботу в Рахові, Хусті опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме +9…+16 градусів, удень – від +15 до +24. Вітер східний і південно-східний, 1-4 м/с. Наступний тиждень почнеться хмарної погоди з проясненнями, місцями – дощ з грозою.

 

20 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів