Адміністрація Президента розкритикувала Ющенка за заяви про неіснуючі загрози

Адміністрація Президента розкритикувала лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка за заяву про те, що під час виборів нового глави держави може бути здійснено державний переворот, повідомляють Українські Новини.

 

Зазначимо, що 15 червня Віктор Ющенко в інтерв"ю "Громадському радіо" у якості одного з варіантів розвитку подій на виборах Президента назвав можливість зняття опозиційних кандидатів, визначивши це як модель державного перевороту.

У свою чергу, на брифінгу в п"ятницю, 18 червня, заступник голови Адміністрації Президента, начальник Головного аналітичного управління Василь Базів закликав не плутати корінну зміну державного устрою з можливістю зняття претендентів на участь у виборах з ре?страції.

"Ще компанія не розпочалася, а вже така істерика. Звідки це йде? Не від сили і не від впевненості у своїх силах", - сказав він.

Василь Базів, крім того, закликав використовувати коректні слова, які б не інтерпретувалися подвійно. "Він висловився як поет, а на Заході цитують і приймають за чисту монету. Це і ? технології дискредитації України", - відзначив начальник Головного аналітичного управління.

Він повідомив, що для того, щоб не зняли з ре?страції, потрібно акуратно заповнювати необхідні документи. "Щоб не зняли з ре?страції, потрібно просто акуратно, старанно заповнити папери. Не потрібно лякати народ", - наголосив Базів.

За його словами, позиція Президента Леоніда Кучми поляга? в тому, щоб на виборах не була допущена ескалація напруженості. "Не потрібно залякувати неіснуючими загрозами", - сказав представник Адміністрації Президента.

Нагада?мо, що вибори Президента призначені на 31 жовтня 2004 року.

 

21 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів