Дикунство в Одесі: нардепа з Ужгорода не врятувала недоторканість (відео)

Сьогодні в Одесі на сходах ОДА побили нардепа Нестора Шуфрича.

 

Активісти "Правого сектора", "Самооборони", "Автомайдану" і "Євромайдану" дізналися, що Нестор Шуфрич проводить нараду з одеським "Опозиційним блоком", повідомляє видання 048.

Вийшовши на поріг, Шуфрич з екс-губернатором Миколою Скориком намагалися заспокоїти людей, однак зав'язалася суперечка, яка переросла в бійку.

Нестор Шуфрич з закривавленим обличчям намагався втекти з площі, проте його кілька разів наздоганяли і валили на землю. Миколу Скорика звинуватили в організації бійні 19 лютого і теж ледь не побили.

Після того як Скорик заступився за Шуфрича, йому також дісталося.

Охорона Шуфрича застосувала проти активістів газ і стріляла вгору з табельної зброї.

Раніше сьогодні в Одесі проукраїнські активісти приготували сміттєвий бак для депутата Верховної Ради, кандидата в народні депутати Нестора Шуфрича, однак він на свою прес-конференцію не з'явився. Прес-конференція Шуфрича була запланована на 12.00 в офісі бізнес-центру «Шевченківський», розташованому на проспекті Шевченка.

Незадовго до початку заходу до будівлі прибуло кілька десятків активістів, в тому числі представників «Правого сектора» і Автомайдану. Вони підігнали до будівлі великий сміттєвий контейнер і заявили, що готують зустріч Шуфричу.

Коли Шуфрич не з'явився, організатори заявили, що прес-конференція зірвана, і вони вважають, що кандидат у депутати не прийшов у зв'язку з присутністю біля будівлі активістів.

 

 

30 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів