Закарпатські прокурори пред’явили позов до Ужгородської міської ради

Ужгородська міська рада незаконно надала підприємцю землю Баранинської сільради ділянку - прокуратура вимагає її повернення громаді села

 

Прокуратура м. Ужгорода пред’явила позов до Господарського суду Закарпатської області в інтересах держави до Ужгородської міської ради, Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради.

У позові прокуратура вимагає повернення територіальній громаді села Баранинці Ужгородського району ділянки площею понад 0,15 га, яку у 2009 році Ужгородська міська рада незаконно надала підприємцю.
Йдеться про визнання протиправним та скасування рішення Ужгородської міської ради «Про затвердження земельних ділянок, які підлягають продажу» в частині продажу земельної ділянки площею 0,15 га, що розташована по вул. Урожайній, визнання протиправним та скасування протоколу про хід торгів на аукціоні, визнання протиправним та скасування наказу Департаменту міського господарства, визнання недійсним договору купівлі-продажу та визнання недійсним і скасування Державного акта на право власності на земельну ділянку площею 0,15 га, а також скасування його реєстрації.
Свою позицію прокуратура обґрунтовує тим, що розпоряджаючись цією земельною ділянкою, яка належить територіальній громаді села Баранинці Ужгородського району, Ужгородська міська рада порушила ряд норм чинного законодавства та права Баранинської сільської ради на розпорядження землями що їй належать.
 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

01 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів