Ляшко, який грається в образ близького до народу депутата, їздить на дорогих авто й літає VIP-рейсами

Ляшко забув, що робить дружина та назвався харизматичним гумористом

 

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка називають головним клоуном Парламенту. Але сам він щиро вважає, що його успіх полягає у надзвичайній харизмі.

Також Олег Валерійович упевнений, що збирає навколо себе виключно геніїв, мабуть, маючи на увазі співачку Злату Огнєвіч та маму Аліни Гросу, які йдуть у депутати за його списком. 

А от про бізнес власної дружини Росіти Ляшко чомусь не пам’ятає. Точніше він каже, що ніби і допомагає їй, але чим саме вона займається – точно не знає.

Розкусити секрет успіху та популярності лідера радикалів намагалася письменниця Катерина Бабкіна для жовтневого "Esquire". 

Ляшко, як відомо, грається в образ близького до народу депутата, але їздить на дорогих авто й літає VIP-рейсами. При цьому він начебто заробляє всього лише 20 тисяч гривень. І додає, що його рендж-роверу вже 8 років, а костюму – три.

При цьому Олег Валерійович спочатку каже, що допомагає дружині з бізнесом, а потім виявляється, що він не знає з яким саме. Після дзвінка дружині Ляшко дізнається, що кохана має івент-агентство.

 Ляшко ніби допомагає дружині з бізнесом, хоча це ніби і не законно, але який в неї бізнес - він точно не знає... 

Про історію кохання з Росітою депутат вже розповідав неодноразово. Тому згадувати ще раз цю неймовірну "казочку" не варто.

Інша справа - телефонні відносини Ляшка з олігархом Ігорем Коломойським. Крім того, що Коломойський називав Ляшка "ху*сосом" в смс, він ще й не лінується слати депутату цілі слогани.

"Спасите жителей Донбасса от боевого пидараса", - показав Ляшко повідомлення від олігарха та відповів йому: "Хороший салоган, запускай".

Ляшко не ображається на те, що його називають клоуном, бо сам він нічого проти клоунів не має. Натомість, депутат хизується гарним почуттям гумору.

"У мене на все є відповідь і всі йдуть від мене з посмішкою. Кажуть, у мене чудове почуття гумору, а ще я знаю, що я дуже іронічний. Дев’яносто відсотків мого успіху – моя особиста харизма", - от просто так і заявив пан Ляшко. 

 Ляшко неодноразово вражав харизмою, іронічністю та викликав у людей посмішку

А от своїх колег Олег Валерійович особливо не жалує. Юлію Тимошенко, з якою колись був не проти переспати, називає "китайською підробкою". А в Сергія Тігіпка, на думку фігуранта гей-скандалу Ляшка, немає яєць. Також радикал вважає Кличка поганим мером і на цьому його список не закінчується.

Інша справа кандидати у депутати, яких Ляшко набрав до себе у список. Адже харизматичний та іронічний Олег Валерійович збирає навколо себе, на його думку, лише геніїв.

 Одним з "геніїв" в оточенні Олега Валерійовича, без сумнівів, була телеведуча Наталія Розинська, яка намагалася пролізти у політику з партією Ляшка

А от коли Ляшко починає згадувати своє минуле, то одразу стає зрозумілим – брехати депутат навчився ще у дитинстві.

"Я людина з села. Виріс з коровами та свинями, в інтернаті… Казав там усім, що я родич останнього голови  ради міністрів УРСР Ляшка, і всі мене боялися…", - розповів депутат.

І навіть в туалеті в офісі Радикальної партії напис витримує стиль свого лідера.

"Наша партія планує всю країну помінять. Папір туалетний пропоную тільки в урну, блін, кидать. Хто не підкориться наказу –получить вілами по дупі прямо з унітазу". 

Фото з Facebook Ляшка

джерело

 

01 жовтня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів