В Ужгороді обирали найгучніше авто (фото, відео)

Три десятки учасників в обласному центрі Закарпаття змагалися в трьох «звукових» категоріях

 

На паркуванні біля торгового центру міста Ужгорода незвичний фестиваль – автомобільного звуку. Учасники зі Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Ужгорода та Словаччини з’їхалися, щоб продемонструвати особливості аудіосистем своїх автівок на заході «Car Sound Festival», що триває протягом 4 жовтня.

 

Шум та звуки, які видавали автомобілі, для непідготовленого глядача, сприймати було важко. Барабанні перетинки до такого галасу пристосовані не у всіх. У байкерів, які в Ужгороді проводять свої традиційні щорічні зліти, з’явилися конкуренти.

Акустика салону та можливості вичавлювати з аудіосистеми свого авто якомога більше – своєрідне хобі. І воно не дешеве. Бо спорядити автомобіль якісною системою звуку коштує дорого, інколи дуже дорого – сотні, а то й тисячі умовних американських одиниць, розповідає росіянин Денис Шахов, який уже два роки живе у Львові.

Йозеф Поллак зі словацьких Вельких Капушан приїхав на своєму авто. Коли всі динаміки включені на повну потужність, дах автівки Йозефа «зносить». Глядачі в захваті, а Йозеф сміється і називає своє захоплення акустикою – хворобою.

Три десятки учасників змагалися в трьох «звукових» категоріях. Наступного року, вірогідно, пройдуть наступні змагання, каже організатор «Car Sound Festival» Євген Фадеєв, бо глядачам сподобалися.

Як виглядали перші автозвукові змагання на фотографіях і як звучить та виглядає динамік – на відео.

7dniv.info

 

 

04 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів