В Ужгороді презентували новий спортивний майданчик

11 жовтня в мікрорайоні Радванка було урочисто відкрито спортивний майданчик для дітей та дорослих. Після тривалих будівельних робіт, жителі району мали змогу побачити нове спортивне обладнання для своїх дітей: тренажери, турніки, бруси, гойдалки, пісочниця, баскетбольне та волейбольне поля.

 

Ініціатор проекту з розвитку спорту в рідному місті Євген Молнар, президент Ужгородської Федерації Єдиноборств. Цей майданчик він подарував місту до дня його народження. Як зізнався сам, завжди прагнув допомагати молоді в спортивному розвитку, таким чином виховувати й впливати на неї.

«Дуже приємно, що сьогодні нас зібралося чимало, особливо діток.  Це свято приурочене в честь відкриття спортивного майданчика, який є єдиним в цьому мікрорайоні. І цим досягненням ми маємо гордитися у теперішній час і ситуації, в якій перебуває наша держава. Цей спортивний комплекс я присвячує своєму дідусеві, Молнару Степану, який свого часу на цьому ж місці власноруч збудував ігровий майданчик, але згодом його було знищено самими ж містянами», – каже пан Євген.

Після урочистої частини для дітей було проведено багато конкурсів. По завершенню свята всі посмакували солодким тортиком від ГО «УФЄ».

Це не єдиний майданчик в місті, який створено за сприяння мецената Євгена Молнара та ГО «УФЄ». Перший було споруджено на Православній набережній.

Ярміла Гармасій

 

11 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів