Офтальмологи Закарпаття слідкують за новими технологіями у лікуванні очних захворювань (фото, відео)

Цього тижня офтальмологи області зібрались на черговому засіданні профільного товариства щоб спільно оговорити останні напрацювання науки та фармації в лікуванні очних захворювань.

 

Один з провідних офтальмологів та науковців України  д.м.н., професор, завідувач кафедри очних хвороб  Харківського державного  медичного університету Павло Бездєтко розповів колегам про лікування низки захворювань, зокрема йшлося про герпетичні інфекції, які вражають очі, новітні методи лікування таких поширених захворювань як катаракта та глаукома. Окрема доповідь була присвячена застосуванню останніх напрацювань у нанотехнологіях для лікування низки очних хвороб.

    Відзначаючи важливість таких освітніх конференцій, де медики можуть дізнатися безпосередньо від високофахових та авторитетних колег про новинки в лікуванні тих чи інших захворювань, обласний офтальмолог Олег Мороз відзначив: «Розвиток сучасної медицини неможливий без постійного навчання лікарів.  І такі зустрічі з провідними фахівцями галузі дозволяють не тільки ознайомити колег-офтальмологів з новинками у медицині, але й підняти на вищий рівень  якість надання допомоги нашим  пацієнтам».

 

 

16 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів