Нинішній уряд веде до економічної ізоляції України

Уряд зруйнував зв'язки з традиційними партнерами і знищує Україну як партнера для ЄС, заявив Олександр Вілкул.

 

За результатами парламентських слухань в Європарламенті на тему "Конфлікт в Україні - початок процесу примирення" екс-віце-прем'єр Олександр Вілкул заявив, що Україна з кожним днем все менше цікава як партнер для Європейського Союзу. 
"Провальна політика цього уряду веде до економічної ізоляції України, руйнування промисловості, масового безробіття. У той час, як основу світової економіки становить створення коопераційних ланцюжків між підприємствами як усередині міждержавних союзів, так і безпосередньо між державами, Яценюк вже практично зруйнував зв'язки з традиційними ринками збуту української продукції, в результаті чого сотні тисяч українців позбулися роботи. А доведення країни до економічної кризи, падіння і нестабільності національної валюти знищують Україну як партнера для Європейського Союзу", - сказав він. 
 
Він додав, що Європа припинила інвестувати в Україну. "Не тільки не налагоджуються нові контракти з європейськими компаніями, а й розриваються ті, які вже були укладені раніше. Європейські політики і бізнесмени не хочуть співпрацювати з країною з нестабільною політичною системою, в якій влада підтримує радикалів, в якій йдуть масові порушення виборчого процесу", - наголосив політик. 
Напередодні Вілкул під час слухань в Європарламенті заявив, що нинішня виборча кампанія може стати найбруднішою в історії України.

 

16 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів