У Мукачеві засідала Рада Спілки адвокатів України (фото)

Серед питань розглянули і проблеми правової допомоги та соціального захисту учасників АТО.

 

17 жовтня в місті Мукачеві на базі готельно-ресторанного комплексу «Інтурист» відбулося розширене засідання Ради Спілки адвокатів України під головуванням президента Спілки, Голови НААУ та РАУ Лідії Ізовітової.

На цьому засіданні було розглянуто багато питань та прийнято рішень, які мають істотне значення для функціонування не тільки Спілки адвокатів України, але й всієї системи цього професійного правозахисного інституту. Зокрема, звіт правління САУ та фінансові звіти за 2014 рік, Про затвердження напрямів діяльності САУ в 2015 році, Про створення центру підвищення кваліфікації адвокатів при Спілці адвокатів України, Про проблеми правової допомоги та соціального захисту учасників АТО, біженців із зони АТО та осіб, які мешкають в зоні АТО…

Також було створено Комітет з питань оподаткування адвокатської діяльності, головою якого став член Вищої ревізійної комісії адвокатури України Василь Райко.

Відбулася також ротація в Комітеті з питань реформування розвитку адвокатури в зв’язку з тим, що як зазначали виступаючі члени Ради Спілки цей комітет на належному рівні не працює. Його голова Володимир Маслов фактично самоусунувся від діяльності Комітету, то ж його головою стала Марія Островська, хоча Володимир Маслов залишився членом Косітету. Крім цього були розглянуті й інші питання по яких прийняті відповідні рішення.

На наступний день на базі того ж готельно-ресторанного комплексу відбувся Спільний семінар НААУ та САУ присвячений питанням судових експертиз. З вітальними словами до адвокатів Закарпаття, учасників семінару, яких зареєструвалось більше 140 чоловік, виступили Голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова та Голова Ради адвокатів Закарпатської області, радник Голови Закарпатської обласної ради з правових питань Олексій Фазекош. В контексті теми семінару виступили доповідачі: Сирих В.М., Горбенко В.О., Віхляєв О.К., Грец І.В., Грабовський Ю.Л.

Прес-служба Ради адвокатів Закарпатської області

 

21 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів