Закарпатські роми стали зірками українського телебачення (відео)

Ця сім'я із Закарпаття привернула до себе увагу відповідних служб Черкаської області неспроста: вони не зверталися за соціальною і медичною допомогою, а діти не ходили до школи і не спілкувалися з оточуючими...

 

В одній з центральних областей України ​​закарпатська сім'я з 12 чоловік, яку не зареєстровано ні в жодній державній установі. Дізнатися більше про таємничих сусідах вирішили односельці та звернулися до міліції і в соціальну службу.

Закарпатська сім'я, що проживає зараз на околиці села Буки Черкаської області, привернула до себе увагу неспроста: вони не зверталися за соціальною і медичною допомогою, а діти не ходили до школи і не спілкувалися з оточуючими ...

Сусіди почали побоюватися, що сімейство почне красти. Яким же було здивування соцпрацівників, коли вони дізналися, що у 34-річної Наталії, її чоловіка і 10-ти дітей, немає жодного документа, що підтверджує їх існування.

Цієї неділі (19 жовтня) в проекті «Один за всіх» показали закарпатську сім'ю 34-річної Наталії Булах. Починаючи з 15 років, жінка народила 10 дітей - зараз вона чекає появи свого 11-го дитини.

Лише останні пару років багатодітна сім'я оселилася в будинку, який їм купили небайдужі люди. До цього родина 15 років жила на пустирях, де будувала курені з різного сміття.

Будучи безграмотною, Наталя не змогла навчити дітей читати і писати - лише в останні роки завдяки соцпрацівникам вони пішли до школи.

На думку правозахисника Едуарда Багірова, Наталія порушила права своїх дітей, за що її саму теоретично можна позбавити материнських прав. Але з іншого боку експерти студії зійшлися в думці, що багатодітна сім'я живе хоч і за порогом бідності, але в теплій атмосфері любові і справжньої турботи один про одного.

 

Більше дивіться на відео телеканалу СТБ:

1.

2.

3.

4.

 
 
 

 

20 жовтня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів