Закарпатка всій країні показала, якою має бути ніжність (фото)

Cтудентка факультету європейського права та правознавства Зореслава Кучерява привезла з конкурсу «СтудМіс Україна ’2014», який відбувався в Києві, титул «СтудМіс ніжність».

 

Із якими думками їхала?

– Узяти участь в конкурсі й гідно представити Закарпатську область.

Графік конкурсу дозволив помилуватися столицею?

– Графік був доволі щільний, тому що за три дні ми мали підготувати 4 виходи. Перший день (день приїзду) був суто для примірок суконь. В інші два дні репетирували – переривались лише на обід. Адже ми мали представити 4 виходи + інтелектуальний конкурс. Перший – від дизайнера Інни Ігнатьєвської в українському стилі; 2-й від дизайнера Ріни Бударіної, 3-й – інтелектуальний; 4-й – вихід у спідній білизні від бутика жіночої білизни «Ажур», 5-й (вечірній) – від дизайнера Галини Кроснової.

Що було найважче на конкурсі? Відчувалася жорстка конкуренція?

– Найважчим, напевно, було підготувати чотири виходи за такий короткий термін. Репетиції проходили завжди в різних містах, до яких ще потрібно було добиратися. Але, незважаючи на короткий термін, ми з дівчатами встигли потоваришувати, й конкуренції як такої не відчувалося. Для кожної з нас це стало цікавою пригодою, й головною метою не була перемога – радше участь.

Що тебе найбільше вразило?

– Враження від конкурсу неоднозначні. За 4 дні я потоваришувала з 24-ма дівчатами з цілої України, чому безмежно рада. Ніколи не думала, що за декілька днів можна пережити стільки позитивних емоцій від спілкування з такими різними людьми. Чого не можу сказати про організацію самого конкурсу. Починаючи з місця проведення й завершуючи призами, рівень конкурсу республіканського масштабу міг би бути кращим. Але сама атмосфера, хоч як дивно, була позитивною, завдячуючи нашому немаленькому та досить дружному колективчику. Також вразила присутність на конкурсі відомих особистостей: Каті Осадчої, Тимофія Нагірного, Влади Литовченко, Олександра Кривошапка, групи «ДІО фільми» та інших.

Чого навчилася?

– Навчилася пристосовуватися до різних умов, жити в колективі, стала більш комунікабельною.

Що довелося в собі побороти?

– Звичайно, насамперед страх перед сценою. Так, мені неодноразово доводилося виходити на публіку. Але перед столичним контингентом уперше. Також дещо незвичним став для мене вихід у спідній білизні.

Що побажаєш наступній міс УжНУ, яка братиме участь у такому конкурсі?

– Передусім побажаю удачі й везіння. Саме ці дві ознаки, на мою думку, є фундаментальними для участі в таких конкурсах. Також їй пригодиться терпіння, хороший настрій і підтримка близьких, що є також важливим. Саме їх присутність допомогла мені вийти на сцену й не розгубитися, за що я дуже їм удячна.

Джерело: Медіацентр УжНУ

 

21 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів