Виноградівські рятувальники розважали малят священнослужителів зі Сходу (фото)

21 жовтня, до рятувальників 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Виноградівського району завітали на екскурсію дітлахи, що прибули на Закарпаття з районів проведення антитерористичної операції.

 

Як з’ясувалось, дві родини священнослужителів вимушені були переїхати з районів проведення бойових дій з населених пунктів Тельманово та Греково-Александровка Тельмановського району Донецької області.

Шестеро маленьких мігрантів віком від 3 до 10 років з неабиякою цікавістю роздивлялись пожежно-рятувальну техніку та розпитували про її можливості та аварійно-рятувальне спорядження бійців  служби порятунку. Дітлахам продемонстрували пожежний автомобіль та обладнання, що використовується під час ліквідації наслідків надзвичайних подій. Також всі бажаючі могли приміряти захисний одяг та спорядження справжніх вогнеборців та побачити, як вони гасять умовну пожежу.

Далі представники мужньої професії в ігровій формі розповіли дітям про будні та свята рятувальників, спортивне життя гарнізону тощо.

Другим етапом  екскурсії до представників мужньої професії стала цікава розповідь про  будні та свята рятувальників, спортивне життя гарнізону, тощо. Маленькі пізнайки розпитували в рятувальників  про особливості служби; освітні заклади, де навчають пожежно-рятувальній справі, та інші цікавинки служби порятунку «101».

Насамкінець, дітлахам та їхнім батькам рятувальники разом з волонтерами приготували смачні подарунки. Кожна дитина отримала кульок із солодощами, печивом та іншими продуктами харчування.

 

 

 

У ДСНС України

у Закарпатській області

 

22 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів