У закарпатській здравниці постраждала мешканка столиці

58-літню жінку, яка відпочивала у санаторії Мукачівського району, обікрали двоє молодиків. Спочатку злодії пригостили потерпілу горілкою, а потім познімали з неї золоту каблучку та ланцюжок…

 

Повідомлення про крадіжку від жінки, яка відпочиває  у санаторії неподалік Мукачева,  на лінію «102»  чергової  частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло на початку жовтня.

Жінка розповіла, що, прогулюючись,  вона побачила у альтанці на території санаторію весілля. Вона ввічливо підійшла привітати подружжя. Певна річ,  жінку пригостили,  почали розпитувати, звідки приїхала і чи надовго. Після чарки-другої з нею залишилося двоє молодих хлопців, які, як заявила жінка, ймовірно, причетні до крадіжки.

Перевіривши інформацію,  працівники карного розшуку Мукачівського міськвідділу встановили, що і весілля, і хлопці, які розважали туристку зі столиці, з невеличкого села Свалявського району.

За кілька днів оперативники вийшли на юнаків. Ними виявились 21 та 23-річні мешканці одного з сіл Свалявщини. Хлопці були  запрошеними гостями на весіллі, проте коли побачили довірливу жінку і прикраси на ній, то забули за весілля і вирішили «познайомитись» з киянкою ближче…

За фактом крадіжки слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Ланцюжок як речовий доказ правоохоронці вилучили, а золотий перстень злодії вже встигли віддати знайомому на реалізацію у Москву.

Один із підозрюваних вже притягувався до кримінальної  відповідальності за майнові злочини. Зараз обидва хлопці постануть  перед судом. Триває досудове розслідування.

 

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС

 

24 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів