Погода на Закарпатті сьогодні, 25 жовтня

Як повідомили Ужгород.net.ua у Закарпатському обласному гідрометеоцентрі, сьогодні в регіоні передбачається мінлива хмарність, без істотних опадів.

 

по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями: слабкий туман, на окремих гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 4° тепла - 1° морозу, вдень 8-13° тепла, в горах місцями вночі 1-6° морозу, вдень 0-3° тепла.

Автошляхи: Без істотних опадів. Вночі та вранці місцями: слабкий туман, на окремих гірських ділянках доріг ожеледиця. Видимість добра, в тумані 500-900 м.

по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-2°, вдень 11-13° тепла.

Більш детально по містам від Sinoptik:

Вихідні в Закарпатській області пройдуть сонячно. У суботу і в неділю в Ужгороді, Мукачевому, Береговому, Рахові, Сваляві, Міжгір'ї, Виноградові, Хусті буде суха погода. Температура повітря вночі становитиме -5…+4 градуси, удень – від +5 до +13. Вітер переважно східний і північно-східний, 1-4 м/с. Наступний тиждень почнеться сонячно, опадів не передбачається.

 

25 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів