Порошенко повністю «подарував» Закарпаття Балозі

Після призначень Президентом України тимчасово виконуючих обов’язки голів РДА, провідні закарпатські експерти прокоментували інтернет-виданню “Панорама Мукачева” кадрову політику Петра Порошенка.

 

Історик Сергій Федака назвав це рішення цікавим і водночас ризикованим. “По-перше, Порошенко передав контроль над усіма органами влади “Єдиному Центру”. А це означає довіру як до цієї політсили, так і до її очільника. З іншого боку, такий крок є ризикованим, оскільки цими призначеннями глава держави може налаштувати проти себе інші політсили та локальні громадські організації, які представлені на Закарпатті”.

Політолог Віктор Пащенко у коментарі заявив, що з приходом нової влади змінюється і її вертикаль. “Це звичні для України речі. Кожен керівник країни призначає на такі посади своїх людей. Так, за часів режиму Януковича обіймали посади голів адміністрацій регіонали. Після другого Майдану прийшли сили тоді ще  об’єднаної опозиції. І керівниками територіальних одиниць стали особи, близькі до “Батьківщини”. Зараз Петро Олексійович призначив на ці посади свою команду. Чому очолили РДА люди Балоги? Можливо через те, що у “Єдиного Центру” є той достатній кадровий резерв, якого немає у жодній іншій політсилі, яка підтримує чинного Президента. Зокрема, в партії “УДАР”.

 

25 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів