Краян привітали з Днем автомобіліста

Від імені керівництва та всього особового складу УДАІ УМВС України в Закарпатській області сердечно вітаємо всіх водіїв, працівників автодорожнього господарства з професійним святом - Днем автомобіліста і дорожника.

 

День автомобіліста і дорожника встановлений Указом Президента України від 1993 року. Це професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства відзначається щорічно в останню неділю жовтня.

Ваша робота має виняткове значення задля забезпечення належного рівня функціонування усіх галузей народного господарства. Саме від стану доріг та злагодженої роботи перевізників залежить якість та своєчасність забезпечення потреб економіки, соціальної сфери, громадян. Автотранспортні шляхи є тими незамінними артеріями, що пов’язують наш край з іншими регіонами нашої держави та країнами - сусідами.

Саме тому щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай усі дороги будуть рівними і ведуть вас до успіху. Будьте завжди керманичами свого життя і ніколи не ставайте учасниками дорожньо-транспортних пригод!

 

З повагою,

начальник УДАІ УМВС України в Закарпатській області

полковник міліції Михайло Бойчук

 

25 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів