Хто став фіналістом кубку району з футболу?

У Іршаві Кубок знайшов свого володаря

 

Футболісти відчайдушно боролися за трофей.

На стадіоні м. Іршава відбулася фінальна гра кубка району з футболу 2014 року. Зустрічались між собою ФК «Бужора» м. Іршава та ФК «Скала» с. Негрово. До фінальної зустрічі в активі команд були: ФК «Бужора» – перемога над кушницьким «Едельвейсом» та ФК «Заріччя»; ФК «Скала» – перемога над ФК «Білки» та ФК «Сільце».

 З самого початку гри команди показали атакуючий відкритий футбол. Як з однієї, так і з другої команди багато не реалізованих стовідсоткових моментів, – повідомляє сайт Іршавської РДА.

В підсумку «Бужора» перемогла «Скалу» з рахунком 2:1 і виборола кубок району. Команди нагороджені грамотами, кубками сектору молоді та спорту РДА, медалями федерації футболу. Нагородження проводили голова федерації футболу Василь Попович, завідувач сектору молоді та спорту РДА Андрій Данканич та заступник голови федерації футболу Іван Палінчак.

Але остаточну крапку футбольного сезону 2014 року поставить фінальна гра спартакіади школярів району з футболу в середу 29 жовтня. До фіналу пробились школярі с. Сільце та с. Довге, які виборюватимуть звання найкращих, а школярі Броду та Приборжавського змагатимуться за 3 та 4 місця.

 

 

25 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів