Міжгірське сміттєзвалище привели до ладу

Цього разу посприяла Державна служба з надзвичайних ситуацій

 

Проблема утилізації відходів життєдіяльності людства майже на першому місті стоїть  у всьому світі. Не оминає вона і селище Міжгір'я. З кожним роком збільшується  об'єм утворення відходів на одного мешканця. Питання сортування та утилізації сміття одне з пріоритетних, яке селищний голова Василь Щур розпочав вирішувати на найвищих рівнях. Та сьогоні відходи захоронюють на селищному сміттєзвалиші, яке уже аж тріщить.

 

 Для виконання ефективної роботи із забезпечення чистоти в Міжгір’ї, необхідно тримати селищне сміттєзвалище в порядку, проводити меліоративні роботи та роботи з планування відходів. У зв'язку з тим, що у розпорядженні селищної ради відсутня техніка (бульдозер та інша важка вантажна техніка) доводиться на умовах підряду залучати виконавців робіт. Уже вдруге  аварійно-рятувальним загоном спеціального призначення управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області проводяться роботи з планування відходів більш ніж на 2 гектарах площі сміттєзвалища.

 Селищний голова від імені усіх міжгірців висловлює вдячність  виконавцям робіт та керівництву управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області за посильну допомогу у вирішенні цього надзвичайно важливого питання.

 

Міжгір'я ОНЛАЙН

 

 

25 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів